Petek Bakımı ve Temizleme

Petek Bakımınızı Yaptırdınız Mı?

Zaman içerisinde peteklerin içerisinde sıcak su silkilasyonundan dolayı kurum ve tortu oluşur ve bu tortular peteklerin içerisini doldurur. Bu yüzden petek ısıtma işlevini tam olarak yerine getiremez ve kapasitesi düşer.

Kalorifer peteklerinizin daha iyi ısıtması ve doğal gaz faturanızın daha az gelmesini istiyorsanız her yıl mutlaka profesyonel servisler tarafından kombi petek bakımınızı yaptırın. Petek temizleme işlemleri, petek temizleme makineleri ve ilaçlı sular ile yapılmaktadır.

Kombi Ateşlemesi

Kombi Yanıyor ama Kısa Süre Sonra Sönüyor?

Kombiniz yanıyor, ateşleme yapıyor fakat çalıştıktan kısa süre sonra sönüyor ise kombinin ısı sensörleri arızalanmış demektir. Bu gibi durumda sensörü yenisi ve orijinali ile değiştirmeden sorun çözülmeyecek ve devam edecektir.

Isı sensörleri kombinizin markası ne olursa olsun 3 senede bir bozulabilir. Kombinizde arızalara sebebiyet vermemek için bakımını düzenli olarak yaptırırsanız parçaların dayanma süreleri bakıma göre bir o kadar artar.

Özel Demir Döküm Kombi Servisi olarak kombinizin sorunlarını çözüyor size profesyonel, güvenilir ve garantili bir hizmet sunuyoruz.

Kombim Sesli Çalışıyor

Demir Döküm Kombim Gürültülü Çalışıyor!

Kombilerin gürültülü veya sesli çalışmasının bir çok nedeni olabilir. Hatta daha önceki yazılarımızda farklı nedenlerinden birini söyledik. Kombilerin sesli çalışması oldukça tehlikelidir. Böyle bir durum gerçekleştiğinde kombinizi kapatın hatta, kombiniz ile olan gazı kesin.

Kombinin sesli çalışmasına neden olan en sık görülen etkenlerden biri kombinin basınç ayarının bozulması yüksek basınç veya alçak basınç olduğunda ses çıkarmasıdır. Bu gibi bir durumda kombinizin basıncı düşükse doldurma musluğundan su ekleyin veya basınç yüksek ise su tahliye musluğundan su boşaltınız. Bu durumu yaptığınızda kombiden halen ses geliyorsa. Kombinizi kapatarak, profesyonel bir servisten yardım alınız.

Biz Demir Döküm Kombi Servisi olarak siz müşterilerimize en kaliteli, güvenli, ekonomik, müşteri memnuniyeti odaklı bir hizmet vermek için buradayız.